KÖPVILLKOR

Företagsinformation:
Pearls of Freja är en del av LOA New AB organisationsnummer 559445-3796

e-mail: info@pearlsoffreja.com

Allmänt
Samtliga priser inkluderar vid försäljningstillfället moms 25%. Frakt tillkommer på alla priser om inte annat anges. För att genomföra ett köp på pearlsoffreja.com krävs det att du är över 18 år. Är du under 18 år krävs enligt Föräldrabalken målsmans medgivande. Genom beställning godkänner du de vid tiden publicerade villkor som anges nedan och intygar att de uppgifter du lämnar om dig själv är korrekta.

Beställning
När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om dina produkter, pris, fakturerings- och leveransadress. Är det något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta vår kundtjänst.

Betalning
Vi accepterar Klarna faktura, delbetalning, kredit- och bankkort, Apple och Google Pay.

Kampanjer
Det går inte att kombinera eventuella rabattkoder med övriga kampanjer eller erbjudanden, om inget annat anges.

Leverans
Våra normala leveranstider är 1-4 arbetsdagar. Beställningar lagda på helger skickas tidigast måndagen efter. Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ber vi dig kontakta vår kundtjänst.

Priser
Alla priser på hemsidan anges i SEK och är inklusive moms (om inget annat anges eller valts av användaren). Vi reserverar oss för prisändringar beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset. Vi kan komma att justera priset på produkterna pga ökade materialkostnader, påverkan av läget i världen och andra anledningar.

Produktinformation
Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbplats samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker alltid på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som möjligt.

Reklamation och garanti
Vi följer Konsumentverkets rekommendationer för e-handel. Kundtjänst måste alltid kontaktas via vårt kontaktformulär, e-post (info@pearlsoffreja.com) inom skälig tid. För mer information se nedan. Reklamationen måste göras via vårt kontaktformulär. Reklamation av trasig produkt ska ske inom skälig tid efter det att felet har upptäckts, dock senast inom 2 år från köptillfället. Observera att den trasiga produkten samt emballaget måste sparas tills dess att ärendet är löst. Reklamationer gäller ej borttappade smycken eller berlocker.

Två års garanti gäller på alla smycken. Detta innefattar ej borttappade smycken eller berlocker. Eget slitage innefattas ej av garantin. Guldsmyckena består av 18K guldpläterat silver. Vi tar stor hänsyn från fall till fall.

Ångerrätt
Vid köp av smycken på Pearlsoffreja.com har du som kund 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt. Returrätt gäller ej vid REA utan endast bytesrätt (Kampanj/rabattkoder räknas som vanligt köp). Returrätt gäller ej för produkter som handtillverkats för dig såsom namnsmycken.

Vid retur eller byte betalar du själv returkostnaden. Du ska kontakta kundtjänst på info@pearlsoffreja.com så guidar vi dig.

Du är ansvarig för att kontrollera att leveransen och produkterna är oskadda i samband med mottagande av paketet. I samband med jul förlänger vi ångerrätten fram till 7 januari på alla beställningar.

Full återbetalning gäller under förutsättning att produkten är oanvänd och i nyskick. Vid fall då produkten är använd eller om produkten har hanterats i större omfattning än som varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion, håller Pearls of Freja rätten att besluta om värdeminskningsavdrag för produkten. 

Returer skickas till:

Pearls of Freja c/o LOA New AB
Wallbergs backe 26
42941 Särö